Սա անգլերեն տեքստի թարգմանությունն է։ Անհամապատասխանության դեպքում գործում է անգլերեն տարբերակը։ Անգլերեն տարբերակ
Տվյալների ջնջման հրահանգներ
Վերջին թարմացում՝ 2026 թ. հոկտեմբերի 22
Դուք կարող եք խնդրել մեզ ջնջել ձեր մասին անձնական տվյալները, որոնք պահում է QoCRM-ը, այդ թվում՝ Facebook Login-ի կամ WhatsApp Business Platform-ի միջոցով ստացված տվյալները։
Եթե դուք QoCRM-ի օգտատեր եք
- Ուղարկեք նամակ support@qocrm.com հասցեին ձեր հաշվի էլ. փոստի հասցեից՝ «Data deletion request» թեմայով։
- Մենք կհաստատենք հարցումը և կջնջենք ձեր օգտատիրոջ տվյալները 30 օրվա ընթացքում։ Եթե դուք բիզնես հաշվի սեփականատեր եք, նախ ձեզ հետ կհամաձայնեցնենք, թե ինչ է լինելու բիզնես հաշվի և դրա տվյալների հետ։
- Դուք նաև կարող եք ցանկացած պահի անջատել QoCRM-ը ձեր Facebook հաշվից Facebook-ում՝ Կարգավորումներ և գաղտնիություն → Կարգավորումներ → Հավելվածներ և կայքեր (կամ Բիզնես ինտեգրումներ) → QoCRM → Հեռացնել։
Եթե դուք QoCRM-ից օգտվող բիզնեսի հաճախորդ եք
- Ձեր տվյալները (օրինակ՝ կոնտակտային տվյալները, պատվերները և WhatsApp-ի նամակագրությունն այդ բիզնեսի հետ) վերահսկում է այդ բիզնեսը։ Խնդրեք բիզնեսին ջնջել դրանք․ QoCRM-ում բիզնեսը կարող է ընդմիշտ ջնջել հաճախորդի գրառումները։
- Եթե չեք կարողանում կապվել բիզնեսի հետ, գրեք support@qocrm.com հասցեին՝ նշելով ձեր հեռախոսահամարը և բիզնեսի անվանումը։ Մենք ձեր հարցումը կփոխանցենք բիզնեսին և կօգնենք ավարտել ջնջումը։
Ձեր գաղտնիությունը պաշտպանելու համար տվյալները ջնջելուց առաջ կարող ենք խնդրել հաստատել, որ հարցումը ձերն է։ Որոշ գրառումներ կարող են պահպանվել, եթե դա պահանջում է օրենքը (օրինակ՝ բիզնեսի հաշվապահական գրառումները)։
Մանրամասն՝ Գաղտնիության քաղաքականություն։